📘 2004 CHEVROLET MALIBU Käyttöopas Ilmainen PDF (2023)

Lataa 2004 Chevrolet Malibu -käyttöopas.Tiedät täysin, miten autosi toimii, sekä sen tärkeät toiminnot ja ominaisuudet. Tämän oppaan avulla ymmärrät sen hallintalaitteet sekä kuinka ja milloin se pitää huoltaa, jotta se pysyy täydellisessä kunnossa, jotta voit nauttia useista kilometreistä tai maileista miellyttävää ajo.

Usein kun käytetty auto myydään, ensimmäinen omistaja ei toimita sitäOmistajan opasja tämä toiminta on omistajien vastuullisuusvirhe, on äärimmäisen tärkeää, että käytetyn auton ostava ja ajoneuvoa ajava henkilö saaOhjekirja.

Aiomme poistaa tämän teon, koska olemme alkaneet kerätä omistajan käsikirjoja ja pääosin PDF-muodossa, jotta sinulla on vuoden 2004 Chevrolet Malibu -käyttöopas ja jonka voit ladata ilmaiseksi.

Sisällysluettelo

2004 Chevrolet Malibu käyttöohje

📘 Manual de Usuario CHEVROLET MALIBU 2004 Gratis PDF (1)

se onOhjekirjahänelleChevrolet Malibu 2004Se sisältää kaikki tiedot autosta ja auttaa sinua ymmärtämään sen toiminnan täysin ja sisältää tiedot kaikista tärkeistä järjestelmistä, jotka pitävät 2004 Malibussa parhaimmillaan.

Ennen kuin ajat Malibulla, lue tämä ajoopas huolellisesti. Koska se tutustuttaa sinut ohjaimiin ja huoltovaatimuksiin, jolloin voit käyttää ajoneuvoa turvallisesti.

Käyttöoppaan merkitys

📘 Manual de Usuario CHEVROLET MALIBU 2004 Gratis PDF (2)

Käyttöopas on epäilemättä erittäin tärkeä, sillä jos sinulla on vika tai jos sinusta tuntuu, että ajoneuvossa on jotain vialla, sinun tulee ensin tutustua tähän käsikirjaan, koska monissa tapauksissa pystyt tunnistamaan, mitä on väärässä. Hän esittelee autoa.

Jälkeenlataa vuoden 2004 Malibu-opasOn tärkeää, että tulostat sen ja jätät sen auton hansikaslokeroon tai säilytät tarvittaessakäsikirja PDF-muodossamatkapuhelimellasi, sillä jos sinun on joskus otettava yhteyttä siihen, voit tehdä sen välittömästi.

Malibu 2004 käyttöopas

📘 Manual de Usuario CHEVROLET MALIBU 2004 Gratis PDF (3)

Omistajan käsikirja on opas, jota käyttäjän on noudatettava, sillä se sisältää tarkat ohjeet auton kaikkien ominaisuuksien tunnistamiseen ja sen käyttöön.Tämän tiedon valmistaja Chevrolet antaa omistajille, jotta he tuntevat 100% koko autosta .

2004 Malibu-käyttöopas

Annamme sinulle lyhyen selvityksen vuoden 2004 Malibu-käyttöoppaan sisällöstä ja kaikista aiheista, joihin voit tutustua saadaksesi parhaan suorituskyvyn ja hyödyntääksesi kaikkia tämän tärkeän auton tarjoamia toimintoja.

Tämä käsikirja sisältää tiedot kaikista tämän mallin lisävarusteista. Tämän seurauksena saatat löytää tietoja, jotka eivät koske ajoneuvoasi. Toisin sanoen tämä omistajan käsikirja on suunniteltu kaikille vuoden 2004 Malibu-versioille, yksinkertaisimmasta varustetuimpaan.

Käsikirjan sisällön yleinen hakemisto

 • Kuvitettu sisällysluettelo
 • Turvallisuus: istuimet, turvavyöt ja lisäturvajärjestelmä
 • Mittarit ja hallintalaitteet
 • Tarkistukset ja säädöt ennen ajoa
 • Näyttö-, ilmastointi-, ilmastointi-, audio-, puhelin- ja äänentunnistusjärjestelmät
 • Käynnistys ja ajo
 • Hätätilanteessa
 • Ulkonäkö ja hoito
 • Huolto- ja ennaltaehkäisysuositukset
 • Teknistä tietoa kuluttajalle

2004 Malibu Dashboardin todistajat

Todistajat ovat työkaluja, jotka löytyvät ajoneuvojen kojelaudoista valon, äänen, mekaanisen ja mittaustavan avulla; Niille on tällä hetkellä ominaista olla digitaalinen ja riippuvainen älykkäästä järjestelmästä tai tietokoneesta, joka käsittelee kaikki ajoneuvon tiedot.Käyttöohje 2004 Chevrolet MalibulleMukana on kuvaus kaikista todistajista, ja voit tunnistaa heidät ja käyttää niitä oikein.

📘 Manual de Usuario CHEVROLET MALIBU 2004 Gratis PDF (4)
  1. etusumuvalo
  2. Suuntavaroitusvalot
  3. takasumuvalo
  4. Matala tuulilasinpesunesteen taso
  5. Jarrupalojen varoitus
  6. aktiivinen vakionopeudensäädin
  7. Suuntavilkun merkkivalo
  8. Sade- ja valotunnistin
  9. talvitila
  10. Huoltoilmaisin
  11. Diesel hehkutulppa/esilämmitystulppa
  12. Varoitus jää
  13. Varoitus käynnistyskytkin
  14. Ei avainta autossa
  15. Avaimen akku vähissä
  16. Etäisyysvaroitus
  17. Kytkinpolkimen paine
  18. Jarrupolkimen paine
  19. Ohjauslukon varoitus
  20. tien valot
  21. Matala rengaspaine
  22. Sivuvalon tiedot
  23. Ulkovalon vika
  24. Jarruvalo huonossa kunnossa
  25. dieselhiukkassuodatin
  26. Traileri
  27. ilmajousitus
  28. Kaistan hylkääminen
  29. Katalysaattorin varoitus
  30. Turvavyötä ei ole säädetty
  31. parkkivalo
  32. Akun/laturin varoitus
  33. Pysäköintiavustaja
  34. Huolto
  35. Mukautuvat kohdevalot
  36. Kohdevalojen kantaman säätö
  37. Spoilerit edessä
  38. Kattoapu
  39. Airbag
  40. Käsijarru
  41. Vettä polttoaineessa
  42. Airbag deaktivoitu
  43. Morisaation epäonnistuminen
  44. Himmennä valot toisen ajoneuvon vuoksi
  45. Likainen ilmansuodatin
  46. Ekologinen hallinta
  47. Mäkilasku hallinta
  48. Lämpötilavaroitus
  49. ABS
  50. Viallinen polttoainesuodatin
  51. Avoin ovi
  52. avoin huppu
  53. Matala polttoainetaso
  54. Ongelmia laatikossaAutomaattinen
  55. Nopeusrajoitus
  56. Iskunvaimentimen vika
  57. Avaa tavaratila
  58. Matala öljynpaine
  59. Tuulilasin huurteenpoisto
  60. Vakautusjärjestelmä pois käytöstä
  61. Takaosan huurteenpoisto
  62. Sadetunnistin
  63. Moottoriongelmia
  64. Pyyhkijän pesuri

OSTA AUTON SULAKESARJA

📘 Manual de Usuario CHEVROLET MALIBU 2004 Gratis PDF (5)
 • Paketti sisältää:Sulakkeiden valikoimalaatikkoMuHize sisältää 242 yleisesti käytettyä litteää sulakettaja sulakkeen puristin. Vakio 110 kappaletta (APR, ATC, ATO, ATS):2A/3A/5A/7.5A/10A/15A/20A/25A/30A/35A/40A – 10 kpl. Mini 132 piezaa (APM, ATM): 2A/3A/5A/7.5A/10A/15A/20A/25A/30A/35A/40A – 12 piezaa joka päivä.
 • Suuri suoja:Liittimet on valmistettu tinatusta sinkistä korroosionkestävyyden ja johtavuuden parantamiseksi.Ensiluokkaisista materiaaleista valmistetut MuHize-sulakkeetNopea ja tarkka sulatusvirta suojaa ajoneuvojasi ja sähkölaitteitasi oikosululta ja ylikuormitukselta.
 • Laaja käyttö:Automotive Replacement Fuse Asortment KitMuHize ATC/APR/ATO+ATMon erityisesti suunniteltuAutoille, kuorma-autoille, maastoautoille, ajoneuvoille, mönkijöille, UTV:ille, matkailuautoille, moottoripyörille, laivastolle, golfautoille, veneille, moottorikelkoille ja yleisimpiin tasavirtasovelluksiin jne., peittääkomponentit, kuten radio, valot, merkkivalot jne.
 • Helppo asennus:Värikoodattu vahvistinteholla, joka on kaiverrettu yläosaan nopeaa tunnistamista varten, selkeät kotelot linkin tilan katsomista varten ja palaneen sulakkeen nopea havaitseminen. Asennus: Sammuta virta, avaa sulakerasian kansi, vaihda rikkinäinen sulake.
 • Ilmainen sulakkeen vedin:Sulakkeen vedin sisältyy minisulakekoteloon, mikä tekee sulakkeen vaihtamisesta helpompaa ja nopeampaa.

2004 Malibu sulakelaatikko

ThesulakekaappiSe on joukko osia, jotka ovat osa ajoneuvon sähköistä turvajärjestelmää. Vuoden 2004 Malibussa on useita sähkökomponentteja, jotka käynnistyvät ja toimivat sähköllä. Ajoneuvoidemme sähkönlähde, eli akku, ei ainoastaan ​​täytä moottorin sytytystoimintoa, vaan myös antaa virtaa muille komponenteille, kuten valoille, kojelautaan, tuulilasinpyyhkimille.

📘 Manual de Usuario CHEVROLET MALIBU 2004 Gratis PDF (6)

Jokainen näistä elementeistä saa kuitenkin virtansa automme sähkölähteestä, sähkö ei aina ole täysin luotettavaaSinulle ei ole koskaan käynyt niin, että sinulla on sähkölaite ja se palaa äkillisen valon laskun ja nousun takia, no sama voi tapahtua autossa. Metallielementtien ansiosta Malibu voi johtaa sähköä ja energian siirrettävyyden vuoksi siirtää sen ylikuormituksen sähköelementteihin.

Tämä ylikuormitus voi vahingoittaa sitä ja tehdä taskuistamme satuttaa.. Sulakerasia estää tämän tyyppiset tapahtumat, sillä ne toimivat siltana sähköohjauksen ja sähkökäyttöisen elementin välillä.Kun se havaitsee toleranssinsa ylittävän korkean virran, se palaa ja muuttuu hyödyttömäksi, mikä rikkoo sähkösillan. ja siksi energian kulku.

Sen sisälläOmistajan opasNäistä tiedoista näet, kuinka monta ja minkä tyyppisiä sulakkeita vuoden 2004 Chevrolet Malibussa on, sekä mitä sähköjärjestelmää se suojaa.

Missä sulakekaappi on?

Useimmissa autoissa on kaksi sulakerasia.: toinen sijaitsee vasemmalla ohjauspyörän alla ja toinen moottoritilassa oikealla puolella. Sisäinen sulakerasia on kuljettajan polven korkeudella, ohjauspyörän alla vasemmalla puolella.

📘 Manual de Usuario CHEVROLET MALIBU 2004 Gratis PDF (7)

Pääsy sisäiseen sulakekoteloon on hieman monimutkaista ja vieläkin vaikeampaa, kun on tarpeen vaihtaa vaurioitunut sulake tai etsiä vikaa tästä kotelosta, koska joudut seisomaan ylösalaisin tai makaamaan selällään lattialla polkimien vieressä ja polkimet, jalat ulos autosta, jotta saan pääni sisään ja voin työskennellä. Sisäinen sulakekotelon kansi vaatii paineen kohdistamista muovisiin salpoihin, jotta se voidaan poistaa ja avata.

📘 Manual de Usuario CHEVROLET MALIBU 2004 Gratis PDF (8)

Konepellin alle:

Pääset käsiksi tähän laatikkoon avaamalla konepellin ja se on helposti saatavillaPaina yhdellä kädellä lukkoja ja irrota kansi päästäksesi käsiksi sen sulakkeisiin ja releisiin. Sen sijaan moottorin sulakerasia on akun vieressä, joka sijaitsee konepellin oikealla puolella.

Jokaisessa laatikossa on vastaava kansi, johon on merkitty näiden sulakkeiden suojaamien sähköpiirien nimet sekä niiden ampeerimäärä ja sijainti kussakin laatikossa.

2004 Malibu Fuse Ratings

Tässä Malibu 2004 -käyttöoppaassaLöydät sulakkeiden luokittelun, joka on varsin ystävällinen niiden tunnistamisessa, koska niillä on tunnistusjärjestelmä värin mukaan, aivan kuten luet sen värin perusteella, eli entä jos sulakkeen väri on keltainen tai punainen? Onko niillä erilaisia ​​toleransseja? Vastaus on kyllä,Väristä riippuen sähköiset toleranssit vaihtelevat, annamme heille nimet.

📘 Manual de Usuario CHEVROLET MALIBU 2004 Gratis PDF (9)
   • Punainen: 10 ampeerin toleranssi.
   • Sininen: 15 ampeerin toleranssi.
   • Keltainen: 20 ampeerin toleranssi.
   • Vihreä: 30 ampeerin toleranssi.
   • Oranssi: 40 ampeerin toleranssi.

Lisähuomautus:

40 A oranssi sulake on yleissulake auton sähköpiireille, ja vaurioituessaan se jättää kaikki auton piirit ilman virtaa. Suurvirtasulakkeiden, esimerkiksi 40A, tapauksessa käytetään vaaleanpunaista väriä ja sulakkeen muoto muuttuu neliömäiseksi eikä litteäksi ja pitkänomaiseksi, kuten oranssin 40A sulakkeen tapauksessa. 40A sulake ei ole ainoa vaaleanpunainen, koska samaa vaaleanpunaista väriä käytetään virroille 50A ja 60A.

Chevrolet Malibu Huolto 2004

Jos haluat saada Chevrolet Malibusi parhaissa olosuhteissa ja pitkäksi aikaa, sinun on ensin tiedettävä, mitäautojen ennaltaehkäisevä huolto. Tämän käyttöoppaan avulla opit tarkistamaan: mitä kojelaudan merkkivalot ja valot tarkoittavat, mikä on oikea rengaspaine, kuinka rengas vaihdetaan oikein, muutamia mainitakseni.

📘 Manual de Usuario CHEVROLET MALIBU 2004 Gratis PDF (10)

Hän2004 Malibu ennaltaehkäisevä huoltoSe koostuu sarjasta tarkastuksia, jotka suoritetaan tietyn ajanjakson aikana, jotta voidaan vähentää kallista ajoneuvon korjausta vaativien vikojen tai kulumisen todennäköisyyttä.

Älä epäröi lukea tämä käyttöopas ensin pitääksesi autosi optimaalisissa olosuhteissa, sillä voit tietää yleisesti useita toimenpiteitä, jotka estävät autosi hajoamisen.

Tässä oppaassa opit useita erityisiä ohjeita, joita Chevrolet-valmistaja suosittelee tuotteen tarjoamiseksiEnnakkohuoltoesimerkiksi:

Suuret muutokset vuoden 2004 Malibussa

   • Moottoriöljy:kolmen kuukauden tai 5 000 kilometrin välein.
   • Öljynsuodatin:5000 kilometrin välein.
   • Vaihda ilmansuodatin, tee se kahden kuukauden välein osana suurta viritystä.
   • Rengaspaineet:Täytä ne ilmoitettuun paineeseen, kierrä renkaita ensimmäisen kerran 15 000 kilometrin jälkeen ja sitten 10 000 kilometrin välein.

Suositellut arvostelut vuodelle 2004 Malibu

   • Iskunvaimentimet:On tarpeen tarkistaa, ovatko ne kuluneet tai vuotavat, jolloin ne on vaihdettava aina pareittain.
   • Pakkasneste:On tärkeää tarkistaa se viikoittain.
   • Akkuaina kun öljyt vaihdetaan.
   • Sopii:Tarkista ohjaamon valot, ohjaimet ja suuntavilkut.
   • Ohjaustehostimen neste:vähintään kerran kuukaudessa ja täytä se heti, kun se saavuttaa tasonsa. Myös pumppu ja letkut tulee tarkistaa vuotojen varalta.
   • Jarruneste:kerran kuukaudessa vuotojen havaitsemiseksi.

Vaikka monien versioiden ja osien muutosten kesto on yleensä sama, jokaisella merkillä ja mallilla on erityispiirteitä. Ilmeisesti ohjekirja antaa suosituksia Malibulle 2004. Suosittelemme siis aina tarkistamaan käsikirjan ja Chevrolet-valmistajan suositukset.

Kumpi onautojen ennaltaehkäisevä huoltokuuden kuukauden iässä?

   • Moottoriöljy ja suodatin
   • Nauhat ja hihnat
   • Akku
   • Paeta
   • Ohjaustehostimen neste
   • Automaattivaihteiston neste
   • Alustan voitelu
   • Valot
   • Moottorin sytytysvalot
   • Letkut

Kun ajoneuvolla on ajettu yli 9 000 kilometriä, tämä käyttöopas suosittelee jarrujen, alustan voitelun, jäähdytysnesteen, sytytystulppien ja polttoainesuodattimen tarkistamista muiden aiemmin mainittujen tarkastusten lisäksi.

SUOSITUS ENNEN 2004 Chevrolet Malibu -käyttöoppaan LATAAMISTA

Ohjekirja sisältää kaikki tiedot ajoneuvosta. Suosittelemme, että jos haluat ladata paljon nopeamminosta Premium-tili palvelimelle, jossa tiedostoja isännöidäänjoten voit ladata sen suuremmalla nopeudella ja rinnakkaisilla latauksilla.Jos ei, älä huoli, voit ladata vuoden 2004 Chevrolet Malibu -käyttöoppaan täysin ilmaiseksi, vaikka se vie jonkin aikaa, mutta se on odottamisen arvoinen, koska saat erittäin arvokasta tietoa autosta, joka on kehitetty. valmistaja Chevrolet.

OSTA PREMIUM-TILI

OHJEET 2004 Chevrolet Malibu -käyttöoppaan lataukseen

1.- Lataa tiedosto napsauttamalla Lataa-painiketta.

2.- Tiedosto on pakattu, tarvitset WinRar-ohjelman purkamiseen, jonka voitHanki se ilmaiseksi napsauttamalla tästä.

3.- Salasana käsikirjan purkamiseen on:www.manualesdetodo.nettai myös:MDTNET-AUTOMX

4.- Jotta voit tarkastella PDF-tiedostoa, sinun on ladattava Adobe Acrobat PDF-tiedostonlukija, jonka voit ladata ilmaiseksi seuraavasta linkistä:NAPSAUTA ladataksesi PDF-lukuohjelma

📘 Manual de Usuario CHEVROLET MALIBU 2004 Gratis PDF (11)

NAPSAUTA LATAA KÄSIKIRJA Chevrolet Malibu 2004

Lataa muut Chevrolet-käyttöoppaat

📘 2013 CHEVROLET EQUINOX Käyttöopas Ilmainen PDF

Lataa käyttöopas Chevrolet Equinox 2013. Tiedät täysin, miten autosi toimii, sekä sen toiminnot ja ominaisuudetLue lisää

📘 Käyttöohje CHEVROLET IMPALA 2002 Ilmainen PDF

Lataa Chevrolet Impala 2002 Käyttöopas. Tiedät täysin, miten autosi toimii, sekä sen toiminnot ja ominaisuudet.Lue lisää

📘 Käyttöohje CHEVROLET CAVALIER 2004 Ilmainen PDF

Lataa käyttöopas Chevrolet Cavalier 2004. Tiedät täysin, miten autosi toimii, sekä sen toiminnot ja ominaisuudet.Lue lisää

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kerri Lueilwitz

Last Updated: 30/12/2023

Views: 5999

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kerri Lueilwitz

Birthday: 1992-10-31

Address: Suite 878 3699 Chantelle Roads, Colebury, NC 68599

Phone: +6111989609516

Job: Chief Farming Manager

Hobby: Mycology, Stone skipping, Dowsing, Whittling, Taxidermy, Sand art, Roller skating

Introduction: My name is Kerri Lueilwitz, I am a courageous, gentle, quaint, thankful, outstanding, brave, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.