📗 Chevrolet Chevy 1997 korjausopas espanjaksi (2023)

Lataa ilmainen Chevrolet Chevy 1997 espanjalainen korjausopasKorjaa moottorin viat Jarrut Jousitus Vaihteisto Sähköjärjestelmä Kojelaudan korin varaosat.

TässäManuaalinen ChevroletChevy 1997 espanjalaisessa korjauksessaMukana on vikojen korjaustoimenpiteet, kaikkien ajoneuvon osien ja järjestelmien säätö, poisto ja asennus, kokoaminen ja purkaminen on integroitu, samoin kuin; hänSystem E.C.C.S. vikadiagnoosi. OBD:llä ja OBDII:lla.

Kaikki tiedot, kuvat ja tekniset tiedotChevrolet Chevy 1997 manuaali espanjalaisessa korjauksessaNe perustuvat viimeisimpiin tietoihin, jotka ovat saatavilla valmistajan julkaisuhetkellä.

📗 Manual Chevrolet Chevy 1997 de Reparación en Español (1)

Sisällysluettelo

Suosituksia ennen Chevy-autosi korjaamista

📗 Manual Chevrolet Chevy 1997 de Reparación en Español (2)

Ennen kuin aloitat Chevrolet-autosi korjaamisen itse ja ennen kuin lataat käyttöoppaasi, haluamme tarjota sinulle kaikki nämä tiedot, kuten neuvoja, suosituksia ja ehdotuksia, jotka sinun tulee ottaa huomioon. Tiedämme, että tämä käsikirja palvelee sinua ja auttaa sinua korjaa autosi, Mutta kannattaa tietää muutama tärkeä seikka ennen kuin alat hankkimaan omaa autoasi.

Paras tapa välttää autonkorjaushuijaukset on valmistautua. Hyvä lähtökohta on tietää, miten ajoneuvosi toimii ja kuinka tunnistaa yleisimmät auton ongelmat.

On myös tärkeää tietää, kuinka valita hyvä teknikko tai mekaanikko. Tämäntyyppisten autosi tietojen tietäminen voi auttaa sinua välttämään teknisiä virheitä.

Perustiedot autonkorjauksesta

Kuinka valita mekaaninen työpaja

Mitä tulee ottaa huomioon autokorjaamoa valittaessa?

 • Pyydä suosituksia ystäviltä, ​​perheenjäseniltä ja muilta luotettavilta ihmisiltä. Välttääksesi hätiköityjä päätöksiä etsi korjaamo ennen kuin tarvetta ilmenee, kun autosi hajoaa.
 • Ota selvää puhelimitse ja vertaile vaihtoehtoja saadaksesi edullisimman tarjouksen, ja vertaa myös autollesi tehtyjen korjausten takuuehtoja.
 • Jos osavaltion tai paikallisissa laeissa on rekisteröinti- tai lisenssivaatimuksia korjaamoille, kysy niitä ja katso, ovatko ne ajan tasalla.
 • Varmista, että korjaamo täyttää ajoneuvosi takuuvaatimukset.

Kuinka valita hyvä mekaanikko

📗 Manual Chevrolet Chevy 1997 de Reparación en Español (3)

Onko mekaanikkoa parempi kuin toinen?

Etsi työpajoja, joissa on erilaisia ​​sertifikaatteja –esimerkiksi Automotive Service Excellencen erinomaisuuden sinetti (englanniksi). Sertifiointi osoittaa, että jotkin tai kaikki korjaamoteknikot täyttävät tietyillä teknisillä aloilla tiedossa ja pätevyyksissä asetetut perusvaatimukset. Varmista, että sertifioinnit ovat ajan tasalla, mutta muista, että sertifiointi ei yksin takaa rehellistä ja hyvin tehtyä työtä.

Kysy, onko teknikolla tai liikkeellä kokemusta autosi kanssa samaa merkkiä tai mallia olevien ajoneuvojen korjaamisesta.

1997 Chevyn korjauskustannukset espanjaksi

📗 Manual Chevrolet Chevy 1997 de Reparación en Español (4)

Kuinka ratkaista Chevrolet-autosi korjausmaksun mysteeri

Ennen kuin annat korjaustyön luvan, kysy liikkeeltä, kuinka he laskevat hinnat. Jotkut kaupat veloittavat kiinteän hinnan autonkorjaustyöstä. Tämä julkaistu hinta perustuu – riippumattomaan tai valmistajan laatimaan – arvioon korjausten tekemiseen kuluvasta ajasta. Muut liikkeet veloittavat maksuja sen mukaan, kuinka kauan teknikon korjaukseen kului.

Jos ajoneuvosi tarvitsee monimutkaisia ​​tai kalliita korjauksia tai jos sinulla on kysyttävää sinulle suositelluista töistä, harkitse toisen lausunnon hankkimista.

Ota selvää, veloitetaanko sinulta diagnostiikkamaksu, jos päätät tehdä korjaustyöt toisessa liikkeessä. Monet korjaamot perivät maksun diagnoosin tekemiseen kuluvasta ajasta.

Korjaamot, jotka tekevät vain diagnostiikkaa eivätkä myy osia tai korjauksia, voivat antaa objektiivisen arvion tarvittavista korjauksista.

Jos päätät tehdä korjaustyöt, pyydä kirjallinen arvio.

Mitä asioita kirjallisen budjetin pitäisi sisältää?

Budjetissa on yksilöitävä korjattava ongelma tai vaurio, tarvittavat osat ja odotettu työmaksu. Pyydä allekirjoitettu kopio budjetista.

Sinun tulee myös mainita, että kauppa ottaa sinuun yhteyttä hyväksyntää varten ennen kuin aloitat työn, joka ylittää tietyn rahamäärän tai ajanjakson.

Tunne osat vuoden 1997 Chevrolet Chevyn korjaamiseen espanjaksi

📗 Manual Chevrolet Chevy 1997 de Reparación en Español (5)

Chevroletin osat tai varaosat luokitellaan seuraavasti:

 • Uusi -Tyypillisesti nämä osat valmistetaan alkuperäisen valmistajan ohjeiden mukaan joko ajoneuvon valmistajan tai riippumattoman yrityksen toimesta. Näiden osien hinnat ja laatu vaihtelevat.
 • Uudelleenvalmistettu,uusittu ja kunnostettu – Nämä termit tarkoittavat yleensä samaa: ne ovat kunnostettuja ja hyvässä kunnossa olevia osia. Monet valmistajat tarjoavat takuun, joka kattaa varaosat, mutta ei kata niiden asennuksen työkustannuksia.
 • Käytetty tai käytetty– Nämä ovat käytettyjä osia muista ajoneuvoista, eikä niitä ole muutettu. Joissakin tapauksissa käytetyt tai käytetyt osat voivat olla ainoa resurssi, jolla voidaan vaihtaa viallinen osa, mutta niiden luotettavuus on harvoin taattu.

Mitä tehdä, kun auton korjaus on valmis?

Pyydä täydellinen korjaustilaus, joka kuvaa suoritetut työt. Tilauksessa tulee mainita kaikki tehdyt korjaukset, liikkeen asentamat osat, kunkin osan hinta, työkulut ja kilometrimäärät, jotka Matkamittari näyttää, kun otit ajoneuvon liikkeelle ja kun korjaustyöt suoritettiin. Pyydä, että sinulle näytetään tai annetaan kaikki vaihdetut osat.

Chevrolet Chevyn 1997 ennaltaehkäisevä huolto espanjaksi

📗 Manual Chevrolet Chevy 1997 de Reparación en Español (6)

Mitä seurauksia on siitä, että en huolla autoani?

Ajoneuvossasi on useita osia, jotka liittyvät toisiinsa. Huollon väliin jääminen voi johtaa ongelmiin: tietyt osat – tai koko järjestelmä – voivat epäonnistua. Yksinkertaisimpien huoltorutiinien, kuten öljyn vaihdon tai jäähdytysnesteen tarkastuksen, laiminlyönti voi johtaa huonoon polttoainetalouteen, epäluotettavaan käsittelyyn tai kalliisiin häiriöihin. Se voi myös mitätöidä takuusi.

Mihin toimiin minun tulee ryhtyä kalliiden korjausten välttämiseksi?

Noudata valmistajan ehdottamaa huolto-ohjelmaa ajoneuvollesi antamasi käyttötarkoituksen mukaan ja joka on kuvattu oppaassaomistajan opasautostasi. Joillakin korjaamoilla on omat huoltoaikataulunsa, jotka vaativat enemmän huoltokäyntejä kuin valmistajat suosittelevat. Vertaa korjaamon huolto-ohjelmia käsikirjassasi olevaan huolto-ohjelmaan. Pyydä liikkeeltä selityksiä – ja varmista, että ymmärrät ne – selittääksesi, miksi he suosittelevat tekemään enemmän huoltoja kuin autonvalmistajan suosittelemat.

Kuinka suojata investointisi auton korjaukseen

Mitkä takuut ja huoltosopimukset koskevat autokorjauksia?

Takuu

Autonkorjauksille ei ole olemassa "vakiotakuita". Varmista, että ymmärrät, mitä takuusi kattaa, ja pyydä, että se esitetään kirjallisesti.

Sinun tulee olla tietoinen siitä, että takuita voi rajoittaa, mukaan lukien tekijät, kuten aika, kilometrimäärä, omavastuu, jälleenmyyjät, jotka ovat valtuutettu suorittamaan takuun alaisia ​​töitä, tai erityisiä menettelyjä, joita vaaditaan hyvitysten keräämiseksi.

Autohuoltosopimukset

Monet ajoneuvojen jälleenmyyjät ja muut jälleenmyyjät myyvät valinnaisia ​​sopimuksia – palvelusopimuksia – ajoneuvojen valmistajien tai itsenäisten yritysten toimesta. Kaikki palvelusopimukset eivät ole samanlaisia; Hinnat vaihtelevat ja ovat yleensä neuvoteltavissa. Päättääksesi, mikä palvelusopimus sopii sinulle parhaiten vai ei, ota huomioon seuraavat seikat:

 • Kustannusten mukaan.
 • Korjaus katettu.
 • Jos sopimus kattaa toisen takuun tarjoaman suojan.
 • Omavastuu.
 • Missä remontti tehdään.
 • Vaatimuksen tekemiseen vaadittavat menettelyt, kuten ennakkolupa tiettyihin korjauksiin tai ajoneuvon huoltoaikataulujen noudattaminen.
 • Jos yritys maksaa korjauskulut suoraan mekaanikolle tai jos sinun on ensin maksettava ja vasta sitten palautettava.
 • Palvelusopimusta tarjoavan yrityksen maine.

Kuinka estää vikoja 1997 Chevyssä espanjaksi

Mitä enemmän tiedät ajoneuvostasi, sitä todennäköisemmin voit estää korjausongelmia. Voit havaita monia yleisimmistä ongelmista aistien avulla: tarkkailla ajoneuvoasi ympäröivää aluetta, kuunnella outoja ääniä, tunnemuutoksia ajaessasi ajoneuvoa tai jopa havaita epätavallisia hajuja.

Diagnosoi vika tarkkailemalla autoa

📗 Manual Chevrolet Chevy 1997 de Reparación en Español (7)

Pienet täplät tai satunnainen nestetippaus ajoneuvon alle ei välttämättä merkitse paljon. Mutta yleisemmät neste- tai nestetahrat ansaitsevat huomiota; Tarkkaile tippaveden koostumusta välittömästi.

Voit tunnistaa nesteet niiden värin ja koostumuksen perusteella.

Kellertävänvihreät, vaaleansiniset tai fosforoivat oranssit täplät osoittavat amoottorin ylikuumeneminentai vuotopakkasnestettätuottanut avaurioitunut letkuvesipumpun tai jäähdyttimen vuodon vuoksi.

Tummanruskean tai mustan öljyisen nesteen tahra tarkoittaa sitämoottorista vuotaa öljyä. Vuoto voi johtua vaurioituneesta tiivisteestä tai tiivisteaineesta.

Punainen öljyinen tahra osoittaa avaihteistonesteen vuoto, servo- tai ohjaustehostimesta.

Kirkas vesilätäkkö ei yleensä tarkoita ongelmaa. Se voi johtua ajoneuvosi ilmastointilaitteen normaalista kondensaatiosta.

Opi löytämään ajoneuvon viat hajun perusteella

📗 Manual Chevrolet Chevy 1997 de Reparación en Español (8)

Voit havaita joitakin nenäongelmia havaitsemalla ne sen hajun perusteella:

 • Poltetun paahtoleivän tuoksu -mieto mutta pistävä haju – viittaa yleensä sähköoikosulkuun ja palaneen eristysmateriaalin aiheuttamaan tilaan. Turvallisuuden lisäämiseksi yritä olla ajamatta ajoneuvoa ennen kuin ongelma on diagnosoitu.
 • Mädäntien munien haju -jatkuva palava rikin haju – yleensä viittaa ongelmaan katalysaattorissa tai muuntajassa tai muissa päästöjenrajoituslaitteissa. Älä viivyttele diagnoosin tekemistä ja korjaamista.
 • Paksu hapan tuoksu, tarkoittaa yleensä palanutta öljyä. Etsi öljyhäviön merkkejä.
 • Bensan hajuEpäonnistunut käynnistys voi tarkoittaa, että moottori on "tukkeutunut" polttoaineeseen. Odota muutama minuutti ennen kuin yrität käynnistää uudelleen. Jos haju jatkuu, polttoainejärjestelmässä voi olla vuoto – mahdollisesti vaarallinen ongelma, joka vaatii välitöntä huomiota.
 • Palaneen hartsin tuoksutai hapan kemikaalien haju voi viitata jarrujen tai kytkimen ylikuumenemiseen. Hallitse käsijarrua. varten. Odota jarrujen jäähtymistä ennen kuin toistat äkillisiä jarrutuksia vuoristoisilla teillä. Jos pyöristä tulee vähän savua, se tarkoittaa, että jarru on jumissa. Tässä tapauksessa ajoneuvo on hinattava korjausta varten.
 • makea tuoksuosoittaa jäähdytysnesteen häviämistä. Jos lämpömittari tai varoitusvalo ei osoita ylikuumenemista, aja varovasti lähimmälle huoltoasemalle ja tarkkaile sen lämpötilamittareita. Jos tähän hajuun lisätään toinen metallin haju ja näet savua tai höyryä konepellin alla, se tarkoittaa, että moottori ylikuumenee. Lopeta välittömästi. Jos jatkat ajamista näissä olosuhteissa, voit vaurioittaa moottoria vakavasti. Sinun pitäisi vetää ajoneuvo hinausautolla korjataksesi sen.

Tunnista auton viat äänen avulla

📗 Manual Chevrolet Chevy 1997 de Reparación en Español (9)

Kilinat, vinkuukset, kolinat, pauhat ja muut äänet antavat hyviä vihjeitä ongelmien ja huoltotarpeiden tunnistamiseen. Nämä ovat yleisimpiä ääniä ja niiden merkityksiä.

 • kirkua –Korkea ääni tai humina, joka yleensä liittyy moottorin nopeuteen, voi olla merkki: Löystynyt tai kulunut ohjaus, tuuletus tai ilmastointihihna.
 • Napsahtaa -Moottorin tai ajoneuvon nopeuteen liittyvä lievä voimakas ääni voi viitata: Löysynyt pyörän kuppi tai vanne. Tuulettimen siipi löysällä tai vääntynyt sisäänpäin. Käynnistysventtiili tukossa tai moottorin öljytaso alhainen.
 • Nauraa –Kova, sykkivä metalliääni, joka kuuluu yleensä ajoneuvon liikkuessa: Se voi johtua jarrujen kulumisilmaisimista, jotka varoittavat, että on aika huoltoon.
 • Roar -Matala rytminen ääni voi olla merkkinä: viallinen pakoputki, muuntaja tai iskunvaimennin. Kardaaninivelen tai muun voimansiirron tai ohjausosan kulumaa.
 • Metallinen ääni -Moottorin nopeuteen liittyvä korkea metallinen koputusääni: Syynä on yleensä suositeltua alhaisemman oktaanisen bensiinin käyttö. Katso oikea oktaaniluku autosi käsikirjasta. Jos ongelma jatkuu, moottorin sytytyssäätimessä saattaa olla vikaa.
 • Vahva isku -Rytminen iskuääni voi johtua: Kuluneesta kampiakselista tai raidetangon tai kiertokangen siirtymisestä. Löystynyt tai irronnut vaihteiston momentinmuunnin.
 • Lyö pois –Satunnainen nakuttaminen tai isku voi olla merkki: Löystynyt iskunvaimennin tai muu löysä jousitusosa. Löysä äänenvaimennin tai pakoputki.

Tarkista viat ajaessasi ajoneuvoa

📗 Manual Chevrolet Chevy 1997 de Reparación en Español (10)

Saatat huomata joitain oireita ajaessasi autoa, saatat huomata epätasaista ajoa, tärinää ja huonoa suorituskykyä. Nämä oireet viittaavat melkein aina ongelmaan.

Hallinto-ongelmat

 • Väärin kohdistetut etupyörätja/tai ohjauskomponenttien, esimerkiksi vetopyörän tai pyörän tai nivelen kuluminen voi aiheuttaa ohjauksen poikkeaman tai vaikeuksia pitää ajoneuvoa suorassa.
 • Poikkeama -ajoneuvon taipumus ajautua oikealle tai vasemmalle – voi johtua jostain niin rutiininomaisesta kuin alipaineistetut renkaat tai jostain niin vakavasta kuin etuakselin vika tai etusuuntavirhe.

Ajo ja käsittely Chevrolet Chevy 1997 espanjaksi

 • Iskunvaimentimien kulumaatai muut jousituksen osat – tai väärä rengas tai renkaan täyttö – voivat heikentää kaarreajokykyä. Vaikka iskunvaimentimien vaihtamiselle ei ole olemassa tiettyä kaavaa, kokeile tätä: heiluta ajoneuvoa voimakkaasti ylös ja alas jokaisella pyörällä ja anna sen pomppia sitten itsestään. Tarkista kuinka monta kertaa ajoneuvo pomppii. Jos iskunvaimentimet ovat kuluneet, ajoneuvo pomppii vain kerran tai kahdesti.
 • Yleensä kuminauhat tai jousetajoneuvon kulmat eivät kulu, eikä niitä tarvitse vaihtaa, ellei jokin ajoneuvon kulmista ole muita pienempiä. Jos ylikuormitat ajoneuvoasi, jousitus voi vaurioitua.
 • Tasaa pyörät tai renkaat oikein.Epätasapainoinen tai väärin tasapainotettu rengas aiheuttaa ajoneuvon tärinää ja voi kuluttaa ohjaus- ja jousitusosia ennenaikaisesti.

Chevrolet Chevy Brakes 1997 espanjaksi

Jarruongelmilla on useita oireita. Ajoita diagnoosi ja korjaus, jos:

 • Kun painat jarrua, ajoneuvo vetää sivulle.
 • Jarrupoljin pysyy lattiassa, kun painat poljinta.
 • Kuulet tai tunnet hankaus- tai jauhamisäänen jarrutuksen aikana.
 • Kojetaulun "jarrun" merkkivalo syttyy.

Chevrolet Chevy Engine 1997 espanjaksi

Seuraavat oireet viittaavat moottoriongelmaan. Tee ajoneuvosi diagnoosi ja ajoita korjaus,

 • Moottorin käynnistys- tai sytytysongelmat.
 • "Tarkista moottori" -merkkivalo kojetaulussa syttyy.
 • Se jumiutuu tai sammuu yhtäkkiä.
 • Huono tai riittämätön kiihtyvyys.
 • Alhainen polttoainetehokkuus.
 • Liiallinen öljynkulutus (yli litra öljyä vaihtojen välillä).
 • Moottori jatkaa käyntiä virta-avaimen poistamisen jälkeen.

1997 Chevy-vaihteisto espanjaksi

Jos autosi vaihteistossa on toimintahäiriö, se voi johtua viallisesta osasta tai yksinkertaisesti irrotetusta letkusta tai tukkeutuneesta suodattimesta. Varmista, että teknikko tarkistaa yksinkertaisimmat asiat ensin; Vaihteiston korjaukset ovat yleensä kalliita. Jotkut yleisimmistä siirtoongelmien oireista ovat:

 • Äkillinen tai kova vaihtaminen vaihteiden tai nopeuksien välillä.
 • Viive tai reagoimattomuus vaihdettaessa "vapaalta" "ajo" tai "peruutus".
 • Vaihteen vaihtamisen epäonnistuminen normaalin kiihdytyksen aikana.
 • Kiihtyvyys fao:ssa. Moottori pyörii, mutta auto ei reagoi.

Kuinka korjata 1997 Chevrolet Chevy -ongelmat espanjaksi

Kun autossasi on ongelma, se ei aina tarkoita, että joudut tekemään suuren korjauksen. Katsotaanpa joitain yleisimmistä ongelmien syistä ja tekniikoista, jotka auttavat sinua ja mekaanikkoasi havaitsemaan ja korjaamaan ne:

 • Laturi -Jos laturin johdot ovat löysällä tai irronneet, saattaa vaikuttaa siltä, ​​että autosi laturi on viallinen. Ennen vaihtovirtageneraattorin vaihtamista teknikon tulee tarkistaa löysät liitännät ja suorittaa testi.
 • Akku -Jos akun navat tai navat ovat syöpyneet tai löysällä, saattaa vaikuttaa siltä, ​​että auton akku on tyhjä tai vaurioitunut. Ennen akun vaihtamista teknikon tulee puhdistaa navat ja suorittaa toimintatesti.
 • Alkaa -Viallisen käynnistimen tai sytytyksen näyttävä syy voi itse asiassa johtua kuolleesta tai väärin kytketystä akusta. Ennen käynnistimen korjaamista pyydä mekaanikkoa tarkistamaan kaikki liitännät ja testaamaan akku.
 • Äänenvaimennin -Kova karjuva ääni ajoneuvosi alla osoittaa, että uusi äänenvaimennin tai pakoputki on asennettava.
 • Viritys –Todennäköisesti vanha kunnon "virittää" ei ole merkitystä ajoneuvollesi. Useimmissa nykyaikaisissa ajoneuvoissa on vain vähän vaihtoa vaativia osia, paitsi hihnat, sytytystulpat, letkut ja suodattimet. Voit tehdä tämän noudattamalla autosi käsikirjassa olevia suosituksia.

Chevrolet Chevy 1997 -oppaan yleinen sisältö espanjaksi

Jos tämä espanjankielinen Chevrolet Chevy 1997 -korjausopas eroaa autosi teknisistä tiedoista, tarkista, onko verkkosivustoltammewww.manualesdetodo.netMeillä on enemmän versioita.

Vuoden 1997 Chevy-moottorin yleinen korjaus espanjaksi

Kun moottorin toiminnassa alkaa olla ongelmia, se osoittaa, että se tarvitsee korjausta, se on purettava, mitattava,korjata ja vaihtaa kuluneet osat, aseta kaikki takaisin paikoilleen ja säädä arvoihin, jotka vastaavat täysin valmistajan tietoja.

📗 Manual Chevrolet Chevy 1997 de Reparación en Español (11)

Löydät kaikki nämä tiedot ja tekniset tiedot tästäManuaalinen ChevroletChevy 1997 espanjalaisessa korjauksessayksityiskohtaisilla kuvilla ja kaavioilla, jotka opastavat sinua tekemään muutoksia ja sijoittamaan varaosat tai osat oikein.

📗 Manual Chevrolet Chevy 1997 de Reparación en Español (12)

1997 Chevy Brakes -jarrujen vaihto tai vaihto espanjaksi

Se, kuinka nopeasti ajoneuvosi jarruttaa, on tärkeämpää kuin kuinka nopeasti se kiihtyy. Huolimatta varoitusmerkeistä (kuten valot, jotka osoittavat jarrunesteen tasoa kaksoispääsylinterissä),auton jarrutNe voivat epäonnistua odottamatta.

📗 Manual Chevrolet Chevy 1997 de Reparación en Español (13)

Tästä espanjankielisestä Chevrolet Chevy 1997 -korjausoppaasta tiedät oikean ja asianmukaisen tavan suorittaajarrupalojen tai jarrujen vaihtosekä todentaminenjarrunesteen tasoja kaikki mitä sinun tarvitsee tietää sen korjausta, huoltoa tai huoltoa varten.

📗 Manual Chevrolet Chevy 1997 de Reparación en Español (14)

1997 Chevyn vaimentimen vaihto tai vaihto

On tärkeäävaihda iskunvaimentimetvanha säilyttääkseen auton vakauden suurella nopeudella varmistaen mukavan ja turvallisen ajon.

IskunvaimentimetNe pohjimmiltaan vaimentavat iskuja ja ovat olleet autovalmistuksen perusosa 1950-luvulta lähtien.

📗 Manual Chevrolet Chevy 1997 de Reparación en Español (15)

Ne kuluvat käytössä, joskus rikkoutuvat, jos tie on epätasainen, mistä tulee ääntä kun liikutat ohjauspyörää.

Osta pohjaiskunvaimenninSe on nopein tapa vaihtaa ne itse.

LataaManuaalinen ChevroletChevy 1997 in Spanish Repair oppiaksesi kuinka sinun on tehtävä tämä valmistajan suosittelema muutos.

📗 Manual Chevrolet Chevy 1997 de Reparación en Español (16)

Vaihda nauha, hihna tai jakoketju 1997 Chevy espanjaksi

Yleensä ongelmia bändin kanssaHihna tai jakoketjuNe syntyvät antamatta mitään signaalia. Ei ole ääntä, joka antaisi sinulle signaalin.

Jos moottori pysähtyi kovalla äänellä jaauto ei käynnistySe on jakohihna.

📗 Manual Chevrolet Chevy 1997 de Reparación en Español (17)

Moottorin jakohihnaSe on sijoitettava tarkasti, muuten venttiilit ja männät voivat törmätä.

Jos se on rikki, varmista ennen vaihdon aloittamista, etteivät venttiilit ole vaurioituneet.

Tämän espanjankielisen Chevrolet Chevy 1997 -korjausoppaan avulla tiedätAseta jakohihna tai hihna ajoissa.

📗 Manual Chevrolet Chevy 1997 de Reparación en Español (18)

Sähköjärjestelmän ja sulakkeen vaihto 1997 Chevy espanjaksi

Sulake on suunniteltu suojaamaan a.:n tärkeimpiä osiasähköjärjestelmäylikuumenemisesta ja siihen liittyvistä vaurioista.

Kun sähkövirtapiikki tapahtuu, johdin sisälläsulake palaaja katkaisee yhteyden piiriin.

📗 Manual Chevrolet Chevy 1997 de Reparación en Español (19)

Sulake toimii suojanaautoosi tai mihin tahansa kodin sähköjärjestelmään, mutta se on hankalaa lyhyellä aikavälillä.

Ilmeisesti tässäKäyttöohje ChevroletilleChevy 1997 espanjaksi tiedätautosi sähkökaaviot ja sulakerasia.

📗 Manual Chevrolet Chevy 1997 de Reparación en Español (20)

Sisällysluettelo 1997 Chevrolet Chevy -korjauskäsikirjasta espanjaksi

YLEISTÄ TIETOA
HUOLTO
MOOTTORIN MEKAANINEN OSA
VOITELUJÄRJESTELMÄ
MOOTTORIN JÄÄHDYTYS
POLTTOAINE- JA PAKOKOHTOMOOTTORIN OHJAUS
PÄÄSTÖJÄRJESTELMÄ
KYTKIN
KÄSISIIRTO
AUTOMAATTINEN LÄHETYS
ETUKAKSELI JA ETUOSIJOUSITUS
TAKA-AKSELI JA TAKAJOUSITUS
JARRUJÄRJESTELMÄ
SUUNTAJÄRJESTELMÄ
RUNKO JA LISÄVARUSTEET
LÄMMITYS JA ILMASTOINTI
SÄHKÖJÄRJESTELMÄ

Jos käytätvaraosat, varaosat, autonosat tai autojen varaosatjoita valmistaja ei nimenomaisesti suosittele, sinun tulee tietää, että sinun tai ajoneuvon turvallisuus ei vaarannu.

📗 Manual Chevrolet Chevy 1997 de Reparación en Español (21)

TÄRKEÄ TURVALLISUUTEEN LIITTYVÄ HUOMAUTUS KORJAUKSESTA

Turvallisuutesi ja ajoneuvon oikean toiminnan vuoksi sinun on luettava tämä kokonaisuudessaanManuaalinen ChevroletChevy 1997 espanjalaisessa korjauksessa.

On erityisen tärkeää ymmärtää täysinVAROTOIMENPITEETennen minkään korjaustöiden aloittamista.

Huollon suorittaminen oikein on tärkeää sekä teknikon turvallisuuden että ajoneuvon moitteettoman toiminnan kannalta.

Palvelumenetelmät tässäauton korjausopasNe on kuvattu siten, että palvelu voidaan suorittaa turvallisesti ja tarkasti.

Ja jos sinulla onautonosien luettelotNäet varaosien ja lisävarusteiden kaaviot ja sijoituskaaviot.

Kuten hyvin tiedät, ihanteellinen täydennys ja yhtä tärkeä onauton omistajan käsikirjatjotka sisältävät ensikäden tietoa, jotta tiedät kaikki autosi ominaisuudet.

Oppaiden sisältö voi vaihdella riippuenajoneuvon merkki ja malli, sisällön tekniset tiedot on kuvattu niiden kannessa olevien tietojen perusteella. näytetyt kuvakaappauksettällä sivullaNe ovat vain havainnollistavia ja viittaavat ajoneuvotyyppiin ja sen malliin.Chevrolet Corporation

Toivomme, että näiden tietojen ja lataamasi käyttöoppaan avulla voit antaa itsellesi käsityksen siitä, kuinka voit korjata tai korjata autosi aiheuttaman vian.

SUOSITUKSET ENNEN LATAAMISTA

Oppaat sisältävät kaikki tiedot ajoneuvosta, joten siellä on paljon tietoa ja tietysti kaikkien tiedostojen kapasiteetti. Suosittelemme, että jos haluat ladata paljon nopeamminOSTA PREMIUM-TILIjoten voit ladata sen suuremmalla nopeudella ja rinnakkaisilla latauksilla.

Jos ei, älä huoli, voit ladata ne täysin ilmaiseksi, vaikka se vie jonkin aikaa, mutta se on odottamisen arvoinen, koska saat erittäin arvokasta tietoa autosta.

OSTA PREMIUM-TILI LATAA NOPEAMPI

OHJEET VUODEN 1997 Chevy KÄSIKIRJAN LATAAMISTA JA ASENNUSTA KOSKEVAT espanjaksi

 1. Lataa ISO-tiedosto
 2. Kun olet ladannut, polta se CD-levylle tai liitä se virtuaaliasemaan.
 3. Sinun tarvitsee vain napsauttaa setup.exe-tiedostoa asentaaksesi sen ja seuraa näytön ohjeita.

Sinulla on pääsy kaikkiin vuoden 1997 Chevyä koskeviin tietoihin espanjaksi, mukaan lukien kaaviot, kaaviot ja tarkasti määritellyt kuvat, jotta voit tutustua kaikkiin aiheisiin sekä vaihe vaiheelta korjataksesi kaikki viat. Kaikki tiedot ovat alkuperäisiä autonvalmistajan kehittämiä.

ILMAINEN LATAA 1997 Chevy Manual espanjaksi

Lataa Chevrolet Chevy 1997 -korjausopas espanjaksi

KYSYMYKSIÄ ÄLÄ epäröi KYSYÄ MEILTÄ KOMMENTIT-ALUELLA, TOVOIMME TÄMÄ OPAS ON HYÖDYLLINEN

Kaikki Chevrolet manuaalit

On tärkeää tietää, että sivustoltamme voit myös ladata lisääChevrolet-autojen korjausohjeetjoka auttaa sinua ratkaisemaan kaikki viat, muista myös, että sinulla on myös mahdollisuus ladata lisääChevrolet-autojen käyttöohjeetja jos se ei riitä, kunnesChevrolet-auton osaluettelot.

SisäänManualsOfEverythingmeillä on kaikki saatavillaauton omistajan käsikirjatmuista merkeistä, jotka sisältävät ensikäden tietoa, jotta tiedät kaikki autosi ominaisuudet.

Voit myös ladata kaikkiauton korjauskäsikirjatjoten voit ratkaista kaikki autosi aiheuttamat viat.

Ja lopuksi ilmoitamme, että voit myös ladataautonosien luettelotkaikista niissä olevista merkeistä näet kaaviot ja kaaviot koko auton purkamisesta sekä varaosien ja lisävarusteiden oikeasta sijoittelusta.

Lataa lisää korjausoppaita Chevrolet-autoille

📗 SUBURBAN 1996 Chevrolet Manual PDF Workshop korjaus

Lataa ilmainen 1996 Chevrolet Suburban -opas moottorin vikojen korjaamiseen Jarrut Jousitus Vaihteisto Sähköjärjestelmän kojelaudan korin varaosat.

📗 IMPALA 1984 Chevrolet PDF -korjausopas

Lataa ilmainen 1984 Chevrolet Impala käsikirja moottorin vikojen korjaamiseen Jarrut Jousitus Vaihteisto Sähköjärjestelmän kojelaudan korin varaosat.

📗 Equinox 2007 Chevrolet-korjaus- ja huoltokäsikirja

Lataa Equinox 2007 Chevrolet -korjaus- ja huoltokäsikirja, joka kattaa kaikki mekaaniset ja sähköiset näkökohdatLue lisää

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Domingo Moore

Last Updated: 05/01/2024

Views: 6091

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Domingo Moore

Birthday: 1997-05-20

Address: 6485 Kohler Route, Antonioton, VT 77375-0299

Phone: +3213869077934

Job: Sales Analyst

Hobby: Kayaking, Roller skating, Cabaret, Rugby, Homebrewing, Creative writing, amateur radio

Introduction: My name is Domingo Moore, I am a attractive, gorgeous, funny, jolly, spotless, nice, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.