Kuinka suuri Chevy Malibu on? [Mitat ja tekniset tiedot paljastettu] (2023)

Tulevan ajoneuvon kokoinen tiedostaminen voi olla erittäin hyödyllistä tietoa määritettäessä, mihin se voidaan pysäköidä tai kuinka paljon rahtia voit sijoittaa kyytiin. Jos mietit, kuinka suuri Chevy Malibu on, voimme auttaa sinua. Tutkimme tätä suosittua ajoneuvoa useista ammattimaisista lähteistä, jotta tiedät varmasti sen koosta.

Vuoden 2022 Chevy Malibulla on seuraavat ulkomitat:

 • pituus on 194,2 tuumaa
 • leveys on 73,0 tuumaa
 • korkeus on 57,3 tuumaa
 • akseliväli on 111,4 tuumaa

Tiedä, että tiedät kuinka suuri Chevy Malibu on, erittelemme sisämitat ja tärkeät tiedot yksityiskohtaisesti. Saatat myös miettiä, onko Malibu täysikokoinen auto vai onko Malibussa tavaratila. Jos haluat vastauksia näihin ja muihin kysymyksiin, lue eteenpäin tästä viestistä nähdäksesi, mitä tutkimuksemme on paljastanut.

How Big Is A Chevy Malibu? [Dimensions And Specs Revealed] (1)

Sisämitat ja tärkeät tiedot vuoden 2022 Chevy Malibulle

Tämä neliovinen sedan tarjoaa kunnon sisätilaa ajajille. Niiden tiedostaminen auttaa sinua päättämään, sopiiko tämä ajoneuvo sinulle ja perheellesi. Tässä osiossa tarkastelemamme tekniset tiedot voivat myös vaikuttaa päätöksentekoon.

Sisämitat

 • Etujalkatila on 41,5 tuumaa
 • Takajalkatila on 38,1 tuumaa
 • Pääntila edessä on 39,1 tuumaa
 • Takapään tila on 37,5 tuumaa
 • Edessä olkatila 58,5 tuumaa
 • Takana olkatila 57,1 tuumaa
 • Etuosan lonkkahuone on 54,1 tuumaa
 • Takana lonkkatila 53,4 tuumaa

Tärkeitä teknisiä tietoja

 • Omapaino on 3 135 puntaa
 • Matkustajakapasiteetti on viisi
 • Tavaratilan tilavuus on 15,7 kuutiojalkaa
 • Polttoainesäiliön tilavuus on 15,8 gallonaa
 • Polttoaineenkulutus vaihtelee 22 mailista gallonaa kohti 29 mailia gallonaa kohti (valtatie) riippuen varustelutasosta

Onko Chevy Malibu täysikokoinen auto?

Itse määrittäminen, mihin ajoneuvoluokkaan autosi kuuluu, voi olla hieman hankalaa. Mitä eroa on pienikokoisella, keskikokoisella ja täysikokoisella autolla? Vastauksen antoi Yhdysvaltain ympäristönsuojeluvirasto (EPA) vuonna 1977.

TheEPAvahvistetut standardit ja määritelmät autoluokille sen mukaan, kuinka paljon tilaa ne tarjoavat sisätiloihin. Jotta autoa voitaisiin pitää täysikokoisena, siinä on oltava yhdistetty matkustaja- ja tavaratila, joka on yli 120 kuutiojalkaa sedanissa ja 160 kuutiojalkaa farmariautossa.

Malibu on hieman lyhyt, jotta sitä voitaisiin pitää täysikokoisena. Kanssamatkustaja-aluevain 102,9 kuutiojalkaa jatavaratila15,7 kuutiojalkaa, se on yhteensä 118,6, mikä on vain EPA:n asettaman 120,0 kuutiojalan vähimmäismäärä. Vaikka saatat nähdä Malibu vuokra-autotoimistoissa "täysikokoisena" sedanina, se on itse asiassa keskikokoinen auto.

Kuinka tilava Chevy Malibu on?

Keskikokoiselle autolle Chevy Malibu on riittävän tilava. Thekeskimääräinen kuutiojalkamatkustaja- ja tavaratila yhdistettynä tämän luokan ajoneuvoon on 110, mikä on kymmenen kuutiojalkaa vähemmän kuin mitä Malibu tarjoaa. Kuten aiemmin totesimme, Malibu sopii melkein täysikokoiselle autolle, joten se on varmasti tilavampi kuin useimmat keskikokoiset.

On tärkeää muistaa, että ajoneuvoluokan tulee olla ilmapuntari, jolla mitataan ajoneuvon tilavuus. Tämä on jälleen tilava auto keskikokoiselle. Onko se yhtä tilava kuin SUV? Ei tietenkään. Tiedä tämän ajoneuvon mitat ja vertaa niitä huoneeseen, jota sinä ja matkustajasi tarvitsette. Sen pitäisi yksin olla ratkaiseva tekijä, onko Malibu tarpeeksi tilava vai ei.

How Big Is A Chevy Malibu? [Dimensions And Specs Revealed] (2)

Sopiiko Chevy Malibu pitkille ihmisille?

Kuten useimmat pitkät ihmiset kertovat sinulle, ajoneuvossasi olevan tilan määrä on tärkeä. Ei vain heidän mukavuutensa vaan myös turvallisuutensa vuoksi. Oikean istuvuuden saaminen voi olla hieman hankalaa pitkille ihmisille, mutta se ei ole mahdotonta. Se vaatii vain sen, että tiedät kuinka paljon tilaa tarvitset päällesi ja jaloillesi.

Ihannetapauksessa yli kuusi jalkaa pitkä henkilö tarvitsee vähintään 38 tuuman pääntilaa ja vähintään 43 tuumaa jalkatilaa. Tämä pitää tuulilasin näkyvänä ja auttaa ihmisiä, joilla on korkeammat jalat, välttämään polvien hakkaamista. Koska Malibussa on 39,1 tuumaa pääntilaa edessä, olet kunnossa. Mutta 41,5 tuuman jalkatila edessä saattaa olla hieman ahdas.

Yli 6'6", voit harkita toisen luokan ajoneuvoa. Jotkut täysikokoiset sedanit ja useimmat crossover-maastoautot sopivat, mutta meidän pitkimmille sinun on ehkä katsottava täysikokoisia SUV-autoja parhaan mahdollisen vaihtoehdon löytämiseksi. mukavuustaso.

Onko Chevy Malibussa tavaratila?

How Big Is A Chevy Malibu? [Dimensions And Specs Revealed] (3)

Kuten kaikki keskikokoiset autot, Chevy Malibu on rakennettu tavaratilan kanssa. Ilman sitä olisi lähes mahdotonta tehdä ruokakauppamatkoja lasten kanssa. Mutta kuinka paljon tilaa Chevy Malibun tavaratilassa on?

Chevy Malibun tavaratilassa on 15,7 kuutiojalkaa tavaratilaa, joten siinä on riittävästi säilytystilaa. Tämä on enemmän kuin tarpeeksi tilaa suurille ostoksille ruokakaupassa, ja se on enemmän kuin riittävä matkustamiseen. Tämän kokoiseen tavaratilaan mahtuu helposti ainakin neljä isoa matkalaukkua, joten se on hyvä auto lentokentälle tai pidemmälle tielomille.

Mahtuvatko golfmailat Chevy Malibuun?

Kuten jokainen innokas golfaaja kertoo, on tärkeää hankkia ajoneuvo, jossa on tarpeeksi tilaa golfmailoille ja laukkulle. Vaikka sinun pitäisi pystyä heittämään golfpussi täynnä mailoja useimmille takapenkille, tämä ei ole aina vaihtoehto, jos sinulla on matkustajia mukanasi.

Muista, ettätavallinen golflaukkuon 36 tuumaa pitkä. Se mahtuu minkä tahansa auton takakonttiin. Mutta kun lisäät pussiin keskikokoiset mailat, tarvittava kokonaistila tulee 50 tuumaa tai enemmän. Onko tämä jotain, joka voidaan vielä sijoittaa Malibu-konttiin?

Vuoden 2022 Chevy Malibun kokonaisleveys on 73 tuumaa. Vaikka tavaratilan aukko ei ole näin leveä, siellä on silti tarpeeksi tilaa koko golfkassi varomiseen ohjaamiseen sen sisällä golfmailojen kanssa tai ilman.

How Big Is A Chevy Malibu? [Dimensions And Specs Revealed] (4)

Mahtuvatko sukset Chevy Malibuun?

Se, mahtuvatko sukset vuoden 2022 Chevy Malibuun vai eivät, riippuu omistamistasi suksista. Henkilön paras suksien pituus perustuu henkilön pituuteen ja taitotasoon. Aloittelija haluaa sukset, jotka ovat ylhäältä alas hieman silmien tason alapuolella, kun taas kokeneempi haluaa pidempiä suksia.

Chevy Malibun leveys on 73 tuumaa, joten tarvitset sukset, jotka ovat noin kuusi tuumaa lyhyempiä, jotta ne mahtuvat tavaratilaan. Ja jos sinulla on useampi kuin yksi suksipari, se tavaratila ei välttämättä mahdu.

Jos sukset ovat pidempiä tai jos kuljet useiden parien ympärillä, on parasta harkita kattotelineen hankkimista Malibuusi. Näin voit kuljettaa suksiasi turvallisesti auton päällä ja säästää tavaratilaa tavaralle ja takapenkille matkustajille.

How Big Is A Chevy Malibu? [Dimensions And Specs Revealed] (5)

Tiivistettynä

Chevy Malibu on edelleen suosittu perhe- ja työmatkaajoneuvo. Vaikka se on vain ujo luokitella täysikokoiseksi autoksi, se on melko tilava keskikokoiselle autolle. Vaikka se on pienempi kuin monet muut markkinoilla olevat ajoneuvot, se pystyy silti kuljettamaan paljon sitä, mitä perheesi tarvitsee matkustaessasi. Aja varovasti!

Jos pidit tästä Chevy Malibu -julkaisusta hyödyllisenä, uskomme, että seuraavat tätä suosittua autonvalmistajaa koskevat viestit ovat informatiivisia:

Nelivetoisen Chevy Suburbanin kytkeminen käyttöön [Onko kaikilla esikaupunkialueilla se?]

Chevrolet Silverado -mittarit eivät toimi – mikä voisi olla vialla?

Ovatko Chevyn ja GMC:n kuorma-autot samat [tai vaihdettavissa]

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terrell Hackett

Last Updated: 06/01/2024

Views: 6009

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terrell Hackett

Birthday: 1992-03-17

Address: Suite 453 459 Gibson Squares, East Adriane, AK 71925-5692

Phone: +21811810803470

Job: Chief Representative

Hobby: Board games, Rock climbing, Ghost hunting, Origami, Kabaddi, Mushroom hunting, Gaming

Introduction: My name is Terrell Hackett, I am a gleaming, brainy, courageous, helpful, healthy, cooperative, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.