Toyota Camryn 6 yleisintä epäonnistumista: ongelmat ja luotettavuus (2023)

Et voi koskaan olla väärässä Toyota Camryssä.Hänen ketterä käsittely, upea moottori ja mukava sisustus tekevät hänestä yhden segmentin luotettavimmista autoista.Mutta kuten mikä tahansa muu markkina -ajoneuvo, se ei ole täydellinen.Löydä täältä kaikkiToyota Camryn yleinen pudotus.

Aiotko ostaa Camryn ikään kuin suoritat jo sellaisen, on hyödyllistä saada käsitys sen luotettavuusasteista ja yleisimmistä ongelmista, jotka löydät sen kanssa mittarilukeman voitona.

Sisältöindeksi

 1. Kuinka hyvä on Toyota Camry?
  1. Honda Accord luotettavuus Toyota Camryn suhteen
 2. Toyota Camryn yleinen pudotus
  1. 1- Ilmastointiongelmat ja lämmitys
  2. 2- pari Converter-vika
  3. 3- Oven lukon toimintahäiriö
  4. 4- Takaikkunan vahingot
  5. 5- Liiallinen öljynkulutus
  6. 6- Lähetysongelmat
 3. Toyota Camryn hyvä ja huono
  1. Toyota Camryn edut
  2. Toyota Camryn haitat
 4. Loppuun

Kuinka hyvä on Toyota Camry?

Las 6 Fallas Más Comunes Del Toyota Camry: Problemas Y Fiabilidad (1)

Toyota Camryllä on hyvä maine luotettavuuden suhteen.KorjauspalkkiHän antoi hänelle pätevyyden, jonka keskimäärin 4,0 5,0: sta sijoitti sen 24 keskisuuren ajoneuvon kolmanteen sijaintiin.

Aikaisempien sukupolvien Camrys sai myös hyvän pistemäärän tässä luokassa.Esimerkiksi,KorjauspalkkiHän antoi vuoden 1998 Toyota Camrylle luotettavuuspisteen 4,0: sta 5,0: sta.Sillä välin,JD -voimaHän nimitti Camryn yhdeksi kuluttajien parhaiten pätevistä sedaaneista vuosina 2014 - 2016.

Johtavassa luotettavuusluetteloiden lisäksi Camryllä on myös suuria tietoturvaluokituksia.Esimerkiksi 2021 -malli sai 5 -star -luokituksen etu- ja sivuttaishäkkiturvallisuusluokissaKansallinen moottoritieliikenteen hallinto (NHTSA) Yhdysvalloissa.Aikaisemmat mallit saivat myös hyvät tietoturvaluokitukset.Esimerkiksi,Vuoden 2019 Camry sai 5 -star -yleisen turvallisuuden saatuaan täydelliset pisteet kaikissa turvallisuusluokissa.

Camryn käyttöikä voi olla jopa 200 000 - 300 000 mailia (321 800 - 482 800 kilometriä).Riittävällä hoidolla ja ylläpidolla se voi kestää jopa 15 tai 20 vuotta.Kaikki nämä tiedot osoittavat, että Toyota Camry on yksi parhaimmista segmentissä.

Honda Accord luotettavuus Toyota Camryn suhteen

Camry ja Accord ovat kaksi poikkeuksellista keskipitkää sedaania, joten he vertaavat usein toisiaan.Molemmat johtavat luetteloa laadun, arvon, suosion ja ennen kaikkea luotettavuuden suhteen.

KorjauspalkkiHän kuvasi sopimusta 4,5: lla viidestä, kun taas Camry, kuten jo mainittiin, sai 4,0 -luokituksen.Näiden kahden mallin väliset ilmeisimmät erot ovat urheilullisin tunne ja takaistuimien laaja alue.

Toyota Camryn yleinen pudotus

Ei ole epäilystäkään siitä, että Camry on yksi markkinoiden parhaimmista Toyota -ajoneuvoista.Kuitenkin, kuten mikä tahansa muu sedan, ei ole harvinaista kehittää yleisiä ongelmia ja epäonnistumisia sen ikääntyessä.

Katsotaanpa useita yleisimpiä erittelyjä ja epäonnistumisia kuin Toyota Camry -omistajat ovat löytäneet vuosien varrella:

1- Ilmastointiongelmat ja lämmitys

Useat Camryn 2012, 2013 ja 2014 omistajat kertoivat haistavansa jotain kosteutta tuuletusrilliltä.Itse asiassa jätettiin kollektiivinen vaatimus, jonka mukaan Camrysilla on vialliset ilmastointijärjestelmät, jotka aiheuttavat homeen kasvua.

Suurin osa kantajista teki korjaamaan ajoneuvonsa ilmastoinnin yrittääkseen ratkaista ongelman.

Jotkut Camryn omistajat valittivat myös, että heidän ilmastointilaite lakkasi toimimasta tai että heidän ilmanlämmitin lakkasi puhaltamasta ilmaa.Onneksi nämä ongelmat voidaan ratkaista korvaamalla viallinen komponentti.

OSAAT LUKEA: Ilmastointilaitteen lauhduttimen yleiset viat: 3 oireita!

2- pari Converter-vika

Vääntömomentin muunnon vika on yleisin ongelma, johon liittyy Toyota Camry 2014. Vaikuttavien ajoneuvojen omistajat kertoivat kokeneensa oireita noin 69 350 mailia (111 600 kilometriä).

Jotkut asiakkaat kertoivat, että heidän sedaninsa häiritsee yhtäkkiä erittäin alhaisella tai suurella nopeudella.Onneksi tämä ongelma voidaan ratkaista vääntömomentin muunnon korvaamisen saavuttamiseksi tai joissakin tapauksissa voimansiirto.

3- Oven lukon toimintahäiriö

Toyota Camry 2011: n yleisimmät ongelmat liittyvät myös mallin sisätarvikkeisiin.Jotkut Camryn omistajat valittivat, että heidän ovensa lukot toimivat huonosti noin 85 000 mailia (136 700 kilometriä).Oven lukitustoimilaitteen korvaaminen on yleensä ratkaisu tähän ongelmaan.

Ovien lukkojen epäonnistumisten lisäksi oli myös useita valituksia, jotka liittyivät muihin sisätiloihin ja lisävarusteisiin.Jotkut omistajat valittivat tahmeasta roiskeesta tai sulaneesta ja viallisesta parasolista.Onneksi kaikki nämä ongelmat voidaan ratkaista korvaamalla vialliset komponentit.

Las 6 Fallas Más Comunes Del Toyota Camry: Problemas Y Fiabilidad (2)

4- Takaikkunan vahingot

Samaan aikaan jotkut Camry 2010 -omistajat ilmoittivatTakaikkunan ongelmat.Useimmat kantelijat sanoivat, että heidän takaikkunansa rikkoi.Raporttitietojen perusteella tämä tapahtuu yleensä noin 47 750 mailia (768 000 kilometriä).Tämän ongelman keskimääräiset korjauskustannukset ovat noin 480 dollaria (se voi vaihdella sen maan mukaan, jossa olet).

5- Liiallinen öljynkulutus

Tämä ongelma näyttää yleiseltä useiden vuosien mallin aikana, ja on yleisempi malleissa 2007-2009.Itse asiassa polttoaineen liiallinen kulutus on pääluettelossaToyota Camry -ongelmat 2007, tekee tästä vuodesta yhden Camrylle pahimmista.

Liiallinen polttoaineenkulutus on yksi vuoden 2009 Toyota Camryn päävirheistäCarComplaints.com, joka kirjasi vähintään 219 aiheeseen liittyviä valituksia.Ratkaisu vaihtelee ongelman syystä riippuen.Yleisimmät järjestelyt sisältävät viallisen moottorilohkon öljyn korvaamisen ja/tai mäntärenkaat.

Toyota julkaisi vuonna 2011 teknisen palvelun ilmoituksen (TSB) tunnustaakseen, että jotkut Camry -mallit käyttivät tehokkaasti ylimääräistä öljyä, erityisesti vuosina 2006–2011. moottorin jälleenrakentaminen.

6- Lähetysongelmat

Kuten useimmat markkinoiden ajoneuvot nykyään, Camry ei tallenneta siirtoon liittyvistä ongelmista.Jotkut ilmoitetuista epäonnistumisista ovatvoimansiirto liukuva, vaihdevaihdon ongelmat ja kytkentäviive.

Nämä siirtoongelmat voivat vaihdella mallin vuoden mukaan.Esimerkiksi Toyota Camryn vaihdeongelmat vuoden 2002 mallille olivat vain muutamia.Samaan aikaan kiihtyvyys kiihtyessä on Toyota Camry 2003: n ongelmien pääluettelossa.

Toyota Camryn hyvä ja huono

Las 6 Fallas Más Comunes Del Toyota Camry: Problemas Y Fiabilidad (3)

Koska tiedät Toyota Camlyn yleiset epäonnistumiset, mutta on myös hyvä, että tiedät tämän ajoneuvon positiiviset näkökohdat:

Toyota Camryn edut

Toyota Camaryn tunnetuimmat ammattilaiset tai edut ovat seuraavat:

1. Suuri hytti

Toyota Camryllä, kuten todellinen perheauto, on tarpeeksi tilaa kaikille levitettäväksi.Voit sijoittaa jopa viisi ihmistä mukavasti ja tarjota matkustajille paljon tilaa päähän, hartioihin ja jalkoihin.Ylemmät ihmiset voivat myös istua takaosassa tai edessä helposti.

2. Vaikuttavat polttoainesäästöt

Kun perheautoja ostetaan, sinun on usein uhrattava suorituskyky polttoainesäästöjen lisäämiseksi.Tämä ei ole Camryn tilanne.Vuoden 2019 perusmallissa on 4 -sylinterinen moottori, joka tuottaa 203 hv palauttaen vaikuttavan 32 mpg (yhdistetty).Se tarjoaa myös hybridi, jolla on vielä suurempi polttoainesäästö.

3. Mukavat istuimet

Camry -mallit ovat ylellisiä ja mukavia.Lisäksi ne ovat hyvin pehmustettuja ja tarjoavat lannerangan tukea selkäkipujen välttämiseksi.

4. Edistyneet turvallisuusominaisuudet

Perheet luottavat Camry -malleihin heidän korkean turvallisuusluokituksensa vuoksi.Camry 2019 -malli sai korkeat pisteet NHTSA -iskutesteissä ja luokitellaan yhdeksi luokan turvallisemmista ajoneuvoista.

Vielä tärkeämpää on, että kaikissa Camry -malleissa on Toyota High -tech -turvajärjestelmä, joka tunnetaan nimellä Toyota Safety Sense -paketti.Osa TSSP: n turvaominaisuuksista sisältää:

 • Törmäysvaroitusjärjestelmä
 • Älykäs risteilynhallinta
 • Kaistanmuutosvaroitus.

Muut ominaisuudet, kuten yläreunan pysäköintikammiot ja sokean pisteen seuranta, ovat valinnaisia.

5. Dynaaminen hallinta

Vaikka Camry on kuvattu aiemmin "tylsäksi" autoksi, uudemmat mallit tarjoavat urheilullisempaa hallintaa ja tarkkaa hallintakapasiteettia.

Jos haluat sekä urheilun että käytännöllisen Camry -ajoneuvon, valitse korkeimmat ja useimmat urheilulajit, kuten Camry SE ja Camry XSE -mallit.Näissä malleissa on huolellisesti muokatut jousitusjärjestelmät ja hienostunut osoite, joka tarjoaa poikkeuksellisen ajokokemuksen.

Toyota Camryn haitat

Toyota Camlyn haitat tai haitat ovat:

 • Liiallinen öljynkulutus
 • Lähetysvirheet
 • Jarrujen toimintahäiriöt

Loppuun

Las 6 Fallas Más Comunes Del Toyota Camry: Problemas Y Fiabilidad (4)

Nämä ongelmat eivät ole yksinoikeudella Toyota Camrysille.Ne vaikuttavat myös muihin Toyota -malleihin ja ajoneuvoihin.Jos olet Camryn markkinoilla, tiedä, että sellaisen ostamisen riski on vähän, kunhan olet tietoinen mahdollisista ongelmista, joita sillä voi olla tai kehittää.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Roderick King

Last Updated: 13/12/2023

Views: 5447

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Roderick King

Birthday: 1997-10-09

Address: 3782 Madge Knoll, East Dudley, MA 63913

Phone: +2521695290067

Job: Customer Sales Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Embroidery, Parkour, Kitesurfing, Rock climbing, Sand art, Beekeeping

Introduction: My name is Roderick King, I am a cute, splendid, excited, perfect, gentle, funny, vivacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.